Steun ons en help Nederland vooruit

Bussum, op het randje Naarden, is mijn thuishaven. Als trotse inwoner van Gooise Meren geniet ik dagelijks van de karakteristieke omgeving, het groen, de bedrijvigheid en de vele culturele activiteiten.

Bij D66 voel ik me thuis omdat wij openstaan voor verandering, vooruit willen, verantwoordelijkheid nemen en dragen. D66 gaat uit van de eigen kracht van mensen. Het democratisch denken en handelen is mij op het lijf geschreven.

Ik heb een adviesbureau waarbij we het onderwijs, de kinderopvang en jeugdzorg bedienen. Hiermee combineer ik mijn studie bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit met mijn onderwijsachtergrond. Samenwerken in mijn bedrijf en in de raad vind ik van groot belang. Samen, verbindend, ondernemend, toegankelijk en betrouwbaarheid zijn voor mij belangrijke begrippen. Ik ben al jaren volksvertegenwoordiger geweest en weet dus uit ervaring hoe belangrijk deze kwaliteiten zijn. Buiten het raadswerk en bedrijf is mijn thuis belangrijk en maak ik graag tijd vrij als vrijwilliger voor Handicap NL en ben ik met mijn man regelmatig te vinden in musea, schouwburg, filmhuis of wandelend in de natuur.

Ik wil me met hart en ziel inzetten voor een (lokale) sociaal-liberale samenleving waar oog is voor elkaar, waarin we een luisterend oor bieden, diversiteit omarmen en de dialoog aangaan.

Ik zet me graag in voor goed onderwijs, voor het verbeteren van de Jeugdzorg en WMO zodat Mantelzorgers zich gesteund voelen. Eenzaamheid onder ouderen en jongeren wil ik aanpakken. Ik zal me ook graag hardmaken voor het behoud van onze parels: het cultureel erfgoed en de natuur. Ondernemerschap stimuleren, burgerparticipatie toejuichen. U kunt erop vertrouwen dat ik constructief samenwerk, actief een bijdrage lever aan de ontwikkeling van onze mooie gemeente Gooise Meren en graag uw belangen behartig.

Eerst begrijpen, dan begrepen worden