Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Ledenbijeenkomst Formatie

Vrijdag, 13 oktober 2017 in Amersfoort

Op vrijdagavond 13 oktober organiseert D66 landelijk voor alle D66-leden een speciale formatiebijeenkomst. Daar ontvangt u meer informatie over het regeerakkoord, het formatieproces en is er ruimte om vragen te stellen. Om 20.00 uur begint ...

Op vrijdagavond 13 oktober organiseert D66 landelijk voor alle D66-leden een speciale formatiebijeenkomst. Daar ontvangt u meer informatie over het regeerakkoord, het formatieproces en is er ruimte om vragen te stellen. Om 20.00 uur begint het programma. Fractievoorzitter Alexander Pechtold en mede-onderhandelaar Wouter Koolmees nemen u mee in het Regeerakkoord. Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom om alvast met Tweede Kamerleden in gesprek te gaan.

Bereikbaarheid locatie

De Rijtuigenloods bevindt zich op 5 minuten lopen van Amersfoort Centraal Station op het terrein ‘de Wagenwerkplaats’. Met de auto is deze evenementenlocatie uitstekend bereikbaar via uitvalswegen A28 en A1. Wie De Rijtuigenloods met de auto bezoekt kan gratis parkeren op eigen terrein. Er zijn laadpalen aanwezig voor elektrische auto’s.

Aanmelden

Alle D66-leden hebben per mail een uitnodiging met persoonlijke aanmeldlink ontvangen. Aanmelden is verplicht. Heeft u geen link ontvangen of heeft u andere vragen, mail dan naar akkoord@d66.nl of bel naar 070-3566066.

13 oktober

19.00 uur