Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Gesprekstafel Gezondheid en Zorg

Donderdag, 20 mei om 20:00 uur Online

D66 Gooise meren is geintereseerd in de mening van de inwoners van de gemeente. Daarom organiseren we gesprekstafels over verschillende thema’s om zo ideeën en meningen te verzamelen voor het verkiezingsprogramma 2022. Deze gesprekstafel zal ...

D66 Gooise meren is geintereseerd in de mening van de inwoners van de gemeente. Daarom organiseren we gesprekstafels over verschillende thema’s om zo ideeën en meningen te verzamelen voor het verkiezingsprogramma 2022. Deze gesprekstafel zal het thema Gezondheid en Zorg omvatten. Bij Gezondheid en Zorg kun je denken aan onder andere Bereikbaarheid zorg, huisarts, apotheek, Voeding en beweging op school en Thuiszorg en Mantelzorg op lokaal niveau. Mocht je interesse hebben om over dit onderwerp mee te praten dan kan dat op donderdag 20 mei 2021 om 20:00 uur. Meld je aan via het formulier en laat weten welke onderwerpen over Gezondheid en Zorg jouw voorkeur hebben.

Let op: dit tafelgesprek zal online plaatsvinden via Zoom. De Zoomcode wordt kort voor aanvang verstuurd. Tijdens het tafelgesprek zal gebruik woren gemaakt van Mentimeter om jullie mening te peilen.

Voor deze bijeenkomst hoef je geen lid van D66 te zijn.

Aanmelden Gesprekstafel Gezondheid en Zorg

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

20 mei

20:00 uur