Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 1 oktober 2019

Samira Rafaela – Vrouwen en macht

Zondag 6 oktober 2019 | 16 -18 uur | MCO in Hilversum

Op zondagmiddag 6 oktober organiseert het EBN Gooi en Vechtstreek een bijeenkomst met de bekende D66-Europarlementariër Samira Rafaela. Samira geeft haar visie over ‘Vrouwen en macht’ en gaat daarover in gesprek met vrouwen uit Gooi en Vechtstreek.

Kom ook en neem je vrouwelijke collega, vriendin of buurvrouw mee. De bijeenkomst is gratis, maar consumpties zijn voor eigen rekening.

Het overkoepelend doel van het nieuwe Els Borst Netwerk Gooi en Vechtstreek is het versterken van de positie van vrouwen in politieke en maatschappelijke organisaties. Met dit netwerk van vrouwen die wonen / werken in de regio Gooi en Vechtstreek willen we informatie uitwisselen, discussiëren over relevante onderwerpen en elkaar helpen en versterken.

Vragen en aanmelden kan via elsborstnetwerkgv@gmail.com