Steun ons en help Nederland vooruit

Koos de Haan

Voorzitter

Naarden

Na 4 jaar raadslid te zijn geweest, ben ik graag bereid om het voorzitterschap van de afdeling op mij te nemen. Een goede verbinding van de leden van D66 met de fractie in de raad is van groot belang en het bestuur van de afdeling moet dat contact faciliteren. Ik wil mij daarvoor inzetten samen met de andere leden van het bestuur.

De deelname van D66 aan de raad zorgt voor een helder geluid in de politiek arena. De afgelopen tijd is gebleken dat de consistente en gewetensvolle benadering van de verschillende onderwerpen veel invloed heeft gehad. Na  vier jaar in de gemeenteraad te hebben gezeten draag ik nu bij de doelstellingen van D66 te realiseren vanuit het bestuur.

Mijn bijdrage lever ik vanuit mijn ervaring in het bedrijfsleven waar ik laatstelijk directeur HRM was, mijn opleiding als jurist en mijn brede belangstelling voor mens, maatschappij en leefomgeving. Over mijzelf; al weer 33 jaar woon ik met mijn echtgenote in Naarden, dochters zijn al uitgevlogen, maar wel in de buurt zodat wij hen en de kleinkinderen regelmatig zien.