Steun ons en help Nederland vooruit

Voordat ik wethouder werd, ben ik voor D66 Gooise Meren actief geweest als steunfractielid. Het woord voeren namens D66 over allerlei onderwerpen en invloed hebben op de koers van de gemeente is belangrijk en dankbaar werk en heb me dan ook vol energie wederom kandidaat gesteld voor de komende raadsperiode.

Ambitie
In de gemeenteraad wil ik mijn steentje bijdragen aan een ambitieuzere gemeente op het gebied van duurzaamheid, natuur en milieu. Ik wil écht werk maken van schonere en gezondere kernen met goede voorzieningen voor Muiden, Bussum, Muiderberg, Naarden-Vesting, Naarderbos etc. Er moet meer ruimte komen voor eigen initiatieven en ondernemerschap en -tenslotte, maar zeker niet het minst belangrijk- ik wil een nog democratischer Gooise Meren en Gooi en Vecht in 2022.
Ik zal daarvoor to the point en geen fluwelen handschoenen aanhebben. Ik zal voorstellen en beleid beoordelen op hun feitelijke inhoud. Nuchter en onafhankelijk, op de D66-manier.
Voor en samen met inwoners en ondernemers, namens D66.

Ook in mijn werk staat het verbindingen tot stand brengen tussen mensen en organisaties centraal. Als organisatieadviseur, gespecialiseerd in medezeggenschapsadvies, ben ik dagelijks bezig met ondernemingsraden en management om medewerkers meer invloed te geven op hun arbeidsomstandigheden. Het beïnvloeden van de macht doe ik dus niet alleen als raadslid!
Samen met mijn vrouw voeden we drie kids op in Gooise Meren, in Muiderberg om precies te zijn. Al jaren woon ik hier met veel plezier en ben ik thuis. Gooise Meren betekent voor mij niet alleen de gemeente, maar is ook mijn leefomgeving. Elke kern vertegenwoordigt voor mij persoonlijk iets: Muiden is de plaats van mijn kindertijd, de plek waar ik opgroeide. Bussum is de centrumplaats van Gooise Meren waar ik winkel, van de muziekschool en geniet van het sociale leven en Naarden is voor mij de plek vol cultuurhistorie, het wandelen en fietsen over de vesting en de plek van veel sport (Gooise rugbyclub en De Lunet). Kortom: Gooise Meren vertegenwoordigt voor mij meer dan alleen gemeentegrenzen, maar is de plek waar ik samen leef.

 

 

Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.
- Nelson Mandela