Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Gesprekstafel Onderwijs

Donderdag 29 april 2021 online

D66 Gooise meren is geintereseerd in de mening van de inwoners van de gemeente. Daarom orgniseren we gesprekstafels over verschillende thema’s om zo ideeën en meningen te verzamelen voor het verkiezingsprogramma 2022. Deze gesprekstafel zal ...

D66 Gooise meren is geintereseerd in de mening van de inwoners van de gemeente. Daarom orgniseren we gesprekstafels over verschillende thema’s om zo ideeën en meningen te verzamelen voor het verkiezingsprogramma 2022. Deze gesprekstafel zal het thema onderwijs omvatten. Bij onderwijs kun je denken aan onder andere energietransitie, afvalscheiding, groen en waterkwaliteit op lokaal niveau. Mocht je interesse hebben om over dit onderwerp mee te praten dan kan dat op donderdag 29 april 2021 om 20:00 uur. Meld je aan via het formulier en laat weten welke onderwerpen over klimaat jouw voorkeur hebben.

Let op: dit tafelgesprek zal online plaatsvinden via Zoom. De Zoomcode wordt kort voor aanvang verstuurd. Tijdens het tafelgesprek zal gebruik woren gemaakt van Mentimeter om jullie mening te peilen.

Voor deze bijeenkomst hoef je geen lid van D66 te zijn.

Aanmelden Gesprekstafel Onderwijs

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

29 april

20:00 uur